CYPRUS HELMOND

CYPRUS HELMOND Griekse - Grill - Pizza specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1687 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cyprus Helmond. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 20:23 Duurde erg lang voordat het bezorgd werd, app gaf 60 minuten aan maar het kwam pas na 1 uur en 45 min Dit is veel te lang maar het eten was wel lekker
7 aug 2022 om 22:10 90 minuten lange wachttijd. Verder prima.
6 aug 2022 om 21:48 Eten was matig, prijs aan de hoge kant voor kwaliteit van het eten.
31 jul 2022 om 23:33 Eten was matig en flink aan de prijs
31 jul 2022 om 19:57 Bij het bestellen werd aan gegeven dat het 60 minuten zou duren. Uiteindelijk hebben we 1 uur een 45 minuten moeten wachten. Met kleine kinderen die honger hebben is dit wel erg lang. Maar het eten smaakte heerlijk. Top zaak!
27 jul 2022 om 9:44 Jammer betaal je voor extra saus (sambal) word er niet bijgeleverd, de bezorger rukt ook altijd het bonnetje eraf!
25 jul 2022 om 20:19 Eten 1.5u te laat, gyros was shoarma, friet slappe meelstengels, souvlaki droog weet ik veel wat, alles op 1 hoop, het enige wat smaakvol was was de koude shoarma. Zaak zeer onbeschoft als je klaagt. Bah, 90% in de prullenbak gemikt, nooit meer!
25 jul 2022 om 10:35 Het eten was op tijd en warm ik heb heerlijk van genoten smaakte super goed en de friet apart erbij super geweldig heerlijke friet, absoluut een herhaling waard :))))
18 jul 2022 om 19:58 Pyszne , cieplutkie jedzonko !!!
16 jul 2022 om 12:58 Koude pizza, echt niet lekker!!!
15 jul 2022 om 10:31 3 Griekse schotels besteld - aantal sauzen dat erbij zou zitten was niet correct, we misten 5 sauzen. Vlees was droog en er zaten geen steaks bij. Rijst was plakkerig. De collega en ik waren het allemaal eens, niet voor herhaling vatbaar.
14 jul 2022 om 20:22 het was echt slecht spareribs smaakte zuur en de shoarma was het ook niet echt...