CYPRUS HELMOND

CYPRUS HELMOND Griekse - Grill - Pizza specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1424 beoordelingen
10 mei 2021 om 19:23 Je vraagt telkens om kabab door te bakken. Maar het enige wat door gebakken was is de friet waar je tanden bijna van afrekenen
3 mei 2021 om 12:27 Iedere keer perfect en als je er iets vraagt bij te doen is het geen probleem bestel er graag goeie zaak om bij te eten
30 apr 2021 om 21:11 Koud eten. Over gebeld en dat kon niet waar zijn kreeg ik te horen. Waren zelfs producten vergeten mee te leveren.
30 apr 2021 om 20:39 Top
28 apr 2021 om 12:11 Koud eten 1.5 uur levertijd Slappe natte friet Eigenaar zou bellen, maar niet gebeurd
24 apr 2021 om 20:10 1,5 uur moeten wachten. Totaal niet gewent maar wel de laatste keer. In een restaurant wacht je ook geen 1,5 uur. Tot nu toe nooit klachten gehad maar ik ga geen 1,5 uur wachten. Jammer
23 apr 2021 om 20:14 Duurt te lang het bezorgen
19 apr 2021 om 0:05 Het was lekker, de temperatuur was prima en de bezorgtijd klopte ook, tevreden!
18 apr 2021 om 18:21 Altijd lekker, thanx !!!
12 apr 2021 om 16:24 Warm, mals vlees, heerlijk dus!
11 apr 2021 om 19:44 Wij vonden het eten heel lekker