CYPRUS HELMOND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1978 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cyprus Helmond. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 19:33 ik twijfelde eerst om te bestellen , had geen zin om uren te wachten ik dacht het maar gewoon doen , tot mijn verbazing 45 minuten wachten , netjes , mag ook wel prijzen zijn best hoog tegenwoordig je wilt waar voor je geld
25 feb 2024 om 11:51 zoals altijd heel goed en smakelijk
24 feb 2024 om 20:12 In tegenstelling tot gebruikelijk duurde het veel langer voordat de bestelling werd afgeleverd. De melding: er wordt zo bezorgd heeft er zeker 25 minuten op gestaan. De spareribs waren behoorlijk aan de vette kant, de bestelde sambal niet gehad.
21 feb 2024 om 1:35 Was lekker
11 feb 2024 om 22:32 De levering duurde 2 uur. Ik wilde uitleg geven hoe ze het konden veranderen om de tijd door te geven werdt er opgehangen. Zo ga je niet met klanten om.
10 feb 2024 om 23:42 Duurde langer dan ingeschat en eten was lauw, 3x harde stukken in me vlees gehad.
8 feb 2024 om 19:40 Super snel en lekker
5 feb 2024 om 20:40 toppie Osman !
28 jan 2024 om 20:09 Waardeloos 1.5 uur gewacht 2x gebeld en vervolgens nog 20 minuten gewacht
25 jan 2024 om 2:27 Fout geleverd, oud vlees, broodje besteld krijg je een miezerige pita broodje. Vervolgens 4x geprobeerd te bellen niemand die opneemt !! Dit is al de 3e keer nu, hier bestellen wij nooit meer. Kip was oud en droog!
23 jan 2024 om 18:54 Viel dit keer echt tegen , smaakloos , droog echt jammer
22 jan 2024 om 1:39 Mixschot spare ribs shoarma: Smaak top, shoarma voldoende, spare rib hele kleine portie!